UUTISET

29.6.2018 15:38

Timo Hämäläinen Flexon tuotantojohtajaksi

timo-676x451

Timo Hämäläinen, 35, on nimitetty Flexo Palvelut Oy:n tuotantojohtajaksi, hän johtaa noin 1000 ammattilaisen työssä onnistumista. Hämäläisenvastuulla on erityisesti sisälogistiikkapalveluiden varastotuotanto Posti Group -konsernille ja sen asiakkaille koko Suomessa. Flexo palvelee sisälogistiikassa välillisesti noin 300 asiakasta. Hämäläinen on Flexon johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään Flexon toimitusjohtaja Tommi Törmälälle.

14 vuoden kokemus varastoliiketoiminnasta

Hämäläisellä on vankka 14 vuoden kokemus moniasiakasvarastotoiminnoista aina varaston käyttöönoton suunnittelusta, palvelun käynnistämisestä ja tuotannon johtamisesta niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kansainvälisesti Hämäläinen on vastannut varastopalveluiden käyttöönottoprojekteista Latviassa, Liettuassa, Norjassa ja Ruotsissa. Hämäläinen on vastannut  aiemmassa työtehtävässään Postilla lähes 50 varastoasiakkaan varastopalveluiden tuotannosta, automaatiovaraston käyttöönotosta ja usean asiakkaan varastopalveluiden toiminnan tehostamisesta. Hän on toiminut pitkään usean sadan ihmisen esimiehenä ja tuotantopäällikkönä.

"Olen todella innostunut päästessäni tekemään töitä noin 1000 flexolaisen kanssa ympäri Suomen. Voimme tarjota henkilöstöllemme vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä, meillä työssä ei tarvitse ”leipääntyä”. Vahvasti innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa asiakkaitamme menestymään. Asiakkaat voivat luottaa, että me hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti esimerkiksi varastologistiikan ja vaikkapa laitteiden kokoonpano-, esiasennus- ja huoltotehtävät", Hämäläinen toteaa. 

Tähtäimessä markkinajohtajuus

Hämäläinen kertoo, että Flexon tavoitteena on tehostaa edelleen yhteisiä toimintatapoja ja tätä kautta myös nostaa entisestään henkilöstön viihtyvyyttä Flexossa. Sisälogistiikkamarkkina Suomessa on hyvin kilpailtu toimiala, jossa erityisesti henkilöstön osaaminen ja työssä viihtyminen sekä työstä nauttiminen toimivat yrityksen kilpailuvalttina. Flexo on tällä hetkellä sisälogistiikkamarkkinan 2. suurin yritys Suomessa, se tähtää alan johtavaan asemaan lähivuosina.  

Flexon toimitusjohtaja Tommi Törmälän mukaan Hämäläisen vahva varastotuotannon osaaminen ja kokemus sekä sisälogistiikan prosessien tunteminen yhdistettynä erityisesti henkilöstön johtamisen kyvykkyyteen  vahvistavat Flexon asemaa sisälogistiikan houkuttelevimpana työnantajana.

"Timon yksi vahvoista menestystekijöistä on valmentava ja kehittävä ote henkilöstön johtamisessa. Flexon yksi menestystekijöistä on, että meillä on tehokas ja hyvin johdettu tuotanto, jossa sisälogistiikan ammattilaiset tekevät työnsä asiakkaan parhaan edun mukaisesti ja tehokkaasti. Timon laaja varastotoimintojen osaaminen yhdistettynä vahvaan henkilöstöjohtamisen osaamiseen tekevät hänestä erinomaisen valinnan tuotantojohtajan tehtävään. Toivotan Timolle menestystä uudessa tehtävässään", kertoo Törmälä.

Flexo pähkinänkuoressa

Flexo on valtakunnallinen, nopeasti kasvava ja kehittyvä sisälogistiikan palveluyritys. Palvelemme yritysasiakkaitamme logistiikkapalveluissa asiakkaan omissa tiloissa niin arjessa kuin sesongissa. Flexossa yhdistyy omistajiensa vahva osaaminen: Postin logistiikkaosaaminen ja SOLin henkilöstöhallinto-osaaminen. Kattava ammattiosaajien henkilöstöpooli palvelee yrityksiä niin arjessa kuin sesongissa. Olemme reilu työnantaja. Tarjoamme henkilöstöllemme heidän elämäänsä sopivaa työtä. 

Tutustu Flexon palveluihin >>

Mobirise
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi