UUTISET

25.1.2019 11:18

Postin Transval-yrityskauppa päätökseen - Flexo jatkaa asiakkaidensa palvelemista yhtä joustavasti kuin eilenkin

Posti Group Oyj on tänään 25.1.2019 saanut päätökseen sisälogistiikkayhtiö Suomen Transval Group Oy:n oston. Kaupasta tiedotettiin syyskuussa 2018. Posti ostaa koko Suomen Transval Groupin osakekannan MB Rahastoilta ja muilta yhtiönosakkeenomistajilta. Transvalin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 148 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa on 3 500 logistiikka-alan ammattilaista. Posti sisälogistiikkayhtiö Flexo Palvelut ja flexolaiset jatkavat asiakkaidensa palvelemista kuten nykyisinkin.

Kauppa on askel logistiikkapalveluiden kasvustrategiassamme. Kaupan myötä Postista tulee logistiikan ulkoistusratkaisujen merkittävä toimija Suomessa. Yhdessä Transvalin kanssa tarjoamme markkinoiden laajimmat ja kattavimmat logistiikan ulkoistusratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvaan sisälogistiikkaan. Meillä on ollut jo useita vuosia kattava asiakassuhde Transvalin kanssa ja olemme oppineet arvostamaan Transvalin henkilöstön ja johdon arvomaailmaa ja menestyksellistä toimintatapaa asiakaslähtöisyydessä, ketteryydessä ja nopeudessa. Kauppa tuo hyötyä molempien yritysten asiakkaille, toteaa Postin Logistiikkaratkaisut liiketoiminnan johtaja Sari Helander.

Transvalin toimitusjohtaja Risto Vilo on tyytyväinen, että yhtiö saa kasvaa yhdessä Postin kanssa.

Näemme valtavan potentiaalin tässä kaupassa Postin kanssa. Transvalin nykyinen palvelukokonaisuus täydentyy Postin logistiikkapalveluilla, kuten varasto- ja lisäarvopalveluilla, kuljetuspalveluilla ja asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi verkkokauppa- ja pakettipalveluilla. Tämä yrityskauppa tulee hyödyttämään myös työntekijöitämme, jotka ovat yrityksemme tärkein menestystekijä.

Kuluttaja- ja kilpailuviranomainen (KKV) hyväksyi yrityskaupan 17.1.2019 tietyin rajoituksin, jotka liittyvät Transvalin 3PL-asiakkaisiin. Kaupan myötä Transval jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja on osa Posti Group -konsernia. Järjestelyllä ei ole henkilöstövaikutuksia eikä vaikutuksia asiakkaiden nykyisiin palveluihin. Flexo Palvelut on osa Posti Group -konsernia.

Mobirise
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi