UUTISET

7.2.2019 8:44

LUMENE Group ulkoistaa varastotoimintonsa Postille

Kosmetiikka- sekä kampaamoalan hiustuotteita valmistava Lumene Group ulkoistaa varastotoimintonsa Postille. Uuden yhteistyön myötä 21 Lumenen varastossa työskentelevää henkilöä siirtyy vanhoina työntekijöinä Postin sisälogistiikkaan erikoistuneeseen tytäryhtiöön, Flexo Palveluihin. Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia. Sopimus astuu voimaan helmikuussa 2019.

Alkavan yhteistyön vahvuus on erityisesti Postin joustavuus. Postin toimintamalli tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa tai supistaa tilan tarvetta kulloistenkin tarpeidemme mukaan ja huomioi kausivaihtelut. Olemme jo aiemmin aloittaneet yhteistyön Postin kanssa verkkokauppatoimitusten osalta ja nyt onkin hienoa päästä syventämään hyvin alkanutta kumppanuutta. Näen yhteistyön ulkoisen logistiikkakumppanin kanssa luovan uusia mahdollisuuksia sekä Lumenelle että yhteistyön mukana Postille siirtyville työntekijöille, sanoo Lumenella lokakuussa aloittanut toimitusjohtaja Johan Berg.

Postin Logistiikan ulkoistusratkaisuista vastaava liiketoimintajohtaja Harri Kämppä toivottaa Lumenen ja siirtyvän henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Postiin.

Tiivistyvä yhteistyö maailmanlaajuisesti tunnetun Lumenen kanssa on meille suuri kunnia. Tarjoamme Lumenelle logistiikan ulkoistukseen kokonaisratkaisut joustavasti ja tehokkaasti, sekä työntekijöille työtä. Uskon, että palvelukokonaisuutemme, eli varastointi, tuotteiden keräily-, pakkaus- ja lähetys- sekä kuljetuspalvelut niin verkkokaupan kuin jälleenmyyntiverkoston tarpeisiin kasvattaa Lumenen kyvykkyyttä palvella asiakkaitaan erityisesti sesongeissa nopeammin ja joustavammin, Kämppä kertoo.

Mobirise
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi