UUTISET

12.3.2018 12:55

Flexo tarjosi joustavuuden sesonkiaikoihin: LGT Logistics valitsi Flexon huonekalulogistiikan palvelukumppaniksi


Meneillään oleva ”rakennusbuumi” ja kasvava verkkokauppa näkyvät myös huonekalujen menekissä. Sesonkiluonteisuus ja erityisesti verkkokaupan ostamiseen liittyvät nopeat toimitukset herättivät huonekalulogistiikkaan keskittyneen LGT Logisticsin etsimään omalle huonekalujen palveluvarastolleen uudenlaista toimintatapaa. Yhteistyö Flexon kanssa toi ratkaisun sisälogistiikkatarpeisiin.

Lahden huonekalujen palveluvarastolla flexolaiset  yhdessä LGT:n henkilöstön kanssa tuottavat varastonkäsittelypalveluja, eli vastaanottavat saapuvia lähetyksiä, keräilevät ja pakkaavat huonekalut tilausten mukaisesti sekä lähettävät tilaukset ympäri Suomen niin yritysasiakkaille kuin henkilöasiakkaille. 

Haluamme tarjota yritysasiakkaidemme nopeastikin muuttuviin tarpeisiin kustannustehokkaan ratkaisun. Haasteenamme on ollut riittävän nopea reagointi muuttuviin palvelutilanteisiin varastollamme. Nyt yhteistyö Flexon kanssa tuo meille joustavuutta ja pystymme vastaamaan huonekalusesonkien vaihteluihin paremmin varastollamme. Alkanut yhteistyö auttaa LGT:tä palvelemaan asiakkaitaan vieläkin paremmin, sanoo Teemu Koivunen, LGT Logisticsin Suomen toimitusjohtaja. 

Koivusen mukaan huonekalujen menekissä näkyy parhaillaan olohuoneen sisustus. Sohvien ja pöytätasojen lisäksi suomalaiset uudistavat makuuhuoneen sisustusta.

- Huonekalujen käsittely varastolla vaatii oman ammattitaidon. Huonekalut ovat erimuotoisia ja hyvin eri kokoisia – ne ovat erittäin herkkiä vaurioille ja niihin tulee myös helposti naarmuja tai kankaat repeytyvät. Siksi tuotteiden varastokäsittely on merkittävässä roolissa asiakkaan palvelemisessa. Yhteistyössämme painotimme myös henkilöstön varasto- ja terminaalialan perusosaamisen tärkeyttä.

Lisätietoa:
Teemu Koivunen, toimitusjohtaja , LGT Logistics Oy teemu.koivunen@lgtlogistics.fi
Tommi Törmälä, toimitusjohtaja, Flexo Palvelut Oy tommi.tormala@flexo.fi

Mobirise
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi