UUTISET

5.9.2018 14:25

Inex ja Flexo sopimukseen sisälogistiikasta

SOK:n omistama logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on solminut Flexo Palvelut Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen yrityksen Sipoon Bastukärrin logistiikkakeskuksessa tehtävästä sisälogistiikkapalvelusta. Palvelusopimuksessa Flexo vastaa ja huolehtii S-ryhmän päivittäistavaraketjuille toimitettavien hedelmien ja vihannesten myyntikunnostuksesta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, myös viikonloppuisin. 

Flexo tuo joustoa sisälogistiikan kausivaihteluihin 

Inexin palvelutarpeessa korostuu työn sesonkiluonteisuus. Flexo pystyy tarjoamaan Inexille juuri sopivan määrän ammattitaitoista henkilöstöä vastaamaan työstä aina työkuorman ja sesongin vaatimusten mukaisesti. Inexin varastossa työskentelee jopa 100 flexolaista. 

Yhteistyö Inexin kanssa on meille flexolaisille hieno mahdollisuus. Pystyimme ratkaisemaan Inexin sisälogistiikkapalvelun tarpeen nopeasti. Tarjoamme palvelut riskittömästi ja turvallisesti suoriteperusteisesti sekä varmistamme asiakkaan tarvitseman palvelutason myös volyymivaihteluissa ja sesongeissa kustannustehokkaasti. Koulutamme oman henkilöstömme asiakkaan tarpeita vastaaviin työtehtäviin, näin asiakas saa aina ammattitaitoista henkilöstöä ja palvelua, kertoo Flexon toimitusjohtaja Tommi Törmälä

Tutustu Flexon palveluihin >>

Mobirise
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi