FLEXOLAISTEN TARINOITA

"Kannattaa oppia omista virheistä sillä kukaan ei ole täydellinen”

Janin tarina

jani

Varastoalan työt olen aloittanut vuonna 2000. Varsinaiselta koulutukseltani olen kokki ja ennen varastoalalle siirtymistä olin muutaman vuoden kaupan alalla töissä. Löysin lehdestä hyvältä kuulostavan työpaikan ja samalla muutin sille paikkakunnalle missä työ alkoi. Varastotyöt alkoivat keruu- ja trukkitöistä ja sen jälkeen olen tehnyt kaikkea mitä varastossa voi tehdä. Kontin purku, vastaanotto, lähetys yms. Olen edennyt vastuista toiseen ensin tiiminvetäjäksi ja siinä samalla esimiehen lomien tuuraustakin tuli tehtyä. Työpaikan vaihdoksen myötä siirryin tiiminvetäjästä työnjohtajaksi ja siitä yksikön tuotannon resurssien suunnitteluun ja varsinaiseen resursointiin. Flexolla olen ollut mukana yrityksen alusta saakka.

Päävastuualueeni nykyisessä rekrytointikonsultin roolissa Lahden alueella on luonnollisesti hankkia meille töihin parhaat varastoalan osaajat. Lisäksi teen työsopimukset, luon kontakteja eri yhteistyötyökumppaneiden taholle esim. oppilaitokset ja työvoimahallinto. Oleellisena osana työni sujuvuutta on yhteistyö alueen tuotannonsuunnittelijan kanssa: milloin on hyvä aika rekrytoida ihmisiä asiakkaidemme eri sesonkien tarpeisiin ja miten jo voimassa olevia resurssejamme voisimme hyödyntää.

Työyhteisöni Flexolla on erittäin mukava ja ihmiset kenen kanssa työskentelen ovat hyviä tyyppejä. Parasta työssäni on se, että pääsee tutustumaan paljon erilaisiin ihmisiin ja näkemään miten he työssään pärjäävät ja kehittyvät. Joka päivä saan oppia uusia asioita. Omaa asennettani työelämää kohtaan voisin kuvailla siten, että kannattaa oppia omista virheistä sillä kukaan ei ole täydellinen! Vapaa-ajalla, työni vastapainona harrastan koripallon peluuta ja lisäksi lasten harrastusten kautta toteutan kolmen koon sääntöä: Kuljeta, Kustanna ja Kannusta.

Tervetuloa meille työnhakijaksi! Muistakaa rehti ja reipas asenne haastattelutilanteessa, älkääkä suotta jännittäkö haastattelua liikaa. Kertokaa jo hakemuksen täyttövaiheessa itsestänne ja työmotivaatiostanne mahdollisimman paljon.

Jani #meflexolaiset

Flexo
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi