FLEXOLAISTEN TARINOITA

"Kaikki käy paitsi liian pienet kengät.”

Laurin tarina

lauri

Aloitin varastohommat vuonna 2001 Gigantissa, josta jatkoin Kodin Terraan ja sieltä Plantageniin yleismies Jantuseksi. Ensikosketuksen Postiin sain Alfarocin kautta työskennellessäni Pennala1:ssä.
Sieltä kaverini houkutteli minut firmaansa teollisuuden koneasennushommiin Rautelle Nastolaan.
Olin myös Sew-Eurodrivellä huoltoasentajana puoli vuotta. Niissä hommissa pääsin tutustumaan todella mielenkiintoisiin paikkoihin, kuten Rajamäen viinatehtaaseen ja Lappeenrannan kalkkikaivoksen torniin. Postille palasin takaisin vuona 2013 trukkikuskiksi. Ehdin ajaa trukkia neljä viikkoa, kunnes päädyin varustelemaan ja huoltamaan TASKI-siivouskoneita.

Varastoalalle päädyin vahingossa, se kun oli tuolloin ainut koulupaikka jonne pääsin.
Nykyisessä palveluohjaajan työssäni olen paljon tekemisissä Postin asiakkaiden kanssa. Meille Pennala2:n ammattilaisille lähetetään koneita korjaukseen joka puolelta Suomea. Tiimini jäsenet ovat kaikki opetelleet asennus- ja huoltohommat alusta asti itse – niin kuin minäkin lähtiessäni tähän työhön. Asiakas toimitti kyllä kaiken tarvittavan tiedon ja Posti kaikki työkalut.

Taski-koneiden esiasennukset ja varustelu ovat tiimini perustyötä. Päivä alkaa tilausten noudolla ja resurssien sopimisella. Joidenkin konemallien varustelussa menee koko työpäivä, joissain taas 15 minuuttia. Koneen huoltoaika riippuu konemallista ja vioista. Isot ajettavat huolletaan keskimäärin viidessä tunnissa. Kaikki tiimissämme ovat myös moniosaajia. Tarvittaessa autamme muita osastoja keruussa, aktiivitäydennyksessä ja vastaanotossa – me tehdään kaikkea.

Lisäksi minulla on huoltovastuu Pennalan isosta pakkauskoneesta, Lahcenmeier PowerFlex T1 -mallista, joka pakkaa jopa 90 lavaa tunnissa. Työni vastapainoksi "ropailen" autoja, kilpauistelen ja käyn salilla. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus. Hyvällä asenteella, päättäväisyydellä ja yrittämisellä pärjää hyvin työssään. Mottoni on: ”Kaikki käy paitsi liian pienet kengät.”


Lauri "Reppu" #meflexolaiset

"Kaikki käy paitsi liian pienet kengät.”

"Aloitin varastohommat vuonna 2001 Gigantissa, josta jatkoin Kodin Terraan ja sieltä Plantageniin yleismies Jantuseksi..."

"Tässä työssä jaksaa hymyillä joka aamu!”

"Alun perin tulin Itellaan vuonna 2007. Välillä kävin opiskelemassa AMK:ssa ja olin vähän muissa hommissa Anttilassa varastossa..."

Mobirise

"Alalta löytyy lähes kaikille ihmistyypeille hommaa.”

”Peetulla on hyvä asenne duunin tekemiseen. Tiedän myös voivani luottaa siihen mitä hän sanoo ja etenkin..."

Flexo
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi