Yritys lyhyesti

Flexo on valtakunnallinen ja nopeasti kehittyvä sisälogistiikan palveluyritys. Tarjoamme laajasti sisälogistiikan palveluita asiakkaillemme eri toimialoilla. Tuotamme palvelumme pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa, mutta toimimme myös kolmansien osapuolien tiloissa ja kentällä, siellä missä meitä tarvitaan. Nuoresta iästämme huolimatta olemme yli 1000 hengen organisaatiolla yksi suurimmista sisälogistiikkatoimijoista Suomessa.

Ydintoimintaamme on operoida ja kehittää varastotoimintojen, tuotannon, terminaalien ja kentällä tehtävän työn keskeisiä toimintoja kuten kokoonpanoa, keräilyä, esiasentamista, lajittelua, tai tavaroiden hyllytystä. Tuotamme lisäksi laajasti erilaisia lisäarvopalveluita, joita räätälöidään yritysten eri tarpeisiin.

Flexossa yhdistyy omistajiensa vahvuudet. Posti on Suomen johtava logistiikan ja toimitusketjuratkaisujen osaaja ja SOL puolestaan menestystarina palvelukulttuurin ja henkilöstön resursointimallien sekä sitouttamisen osalta. Noudatamme Postin vastuullisuuslinjauksia. Lisätietoa saat Postin verkkosivuilta.

Olemme reilu työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme elämäntilanteeseen sopivaa työtä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tommi Törmälä
toimitusjohtaja

 

 

465 x 351_697387737 (1).jpg