BLOGI

Flexo

16.5.2018 16:35

Miksi ostaisin sisälogistiikan palveluita?

Sisälogistiikkamarkkina kasvaa nopeaa tahtia, ja tälle on hyvät syynsä. Palvelutason varmistaminen volyymivaihteluissa ja sesongeissa kustannustehokkaasti on tärkeää. Uudet teknologiat mahdollistavat erittäin nopean reagoinnin volyymivaihteluihin, ja joustavalla resursoinnilla voidaan saavuttaa nopeasti merkittäviä kustannushyötyjä.

Suoriteperuisteinen = riskitön 

Monilla yrityksillä on tarve sopeuttaa henkilöstön ylikapasiteettia, toiset taas pohtivat kasvua ja liiketoiminnan skaalautuvuutta, ja osalle haaste on hyvän työvoiman saatavuus. Meillä voi olla töitä henkilöstöllesi myös matalan sesongin aikana, ja sisälogistiikassa on ratkaisuita näihin kaikkiin tilanteisiin. Yhä useammat yritykset haluavat myös kiinteät kustannukset joustaviksi. Suoriteperusteinen toiminta on riskitön vaihtoehto. Siinä ei tule yllätyksiä, ja kustannustason ennakointi on vaivatonta. Helppoa, vie vähän oman porukan kaistaa, ja voidaan keskittyä täysillä ydinliiketoimintaan.
Sisälogistiikka ja ulkoistettu henkilöstö voi kostautua positiivisesti myös hallinnollisten kustannusten saralla. Esimerkiksi hr-, rekrytointi-, taloushallinto- sekä ICT-kustannukset voivat laskea yllättävänkin paljon, kunhan näihin osataan puuttua.

Keskity ydinliiketoimintaasi - niin mekin, ja sinä hyödyt siitä 

Varastojen, lähettämöiden ja terminaalien pyörittäminen on harvan yrityksen ydinosaamista. Mutta Flexon ydinosaamista se on. Flexo hyödyntää Postin logistiikkaosaamista ja SOLin pitkää kokemusta ja osaamista henkilöstöhallinnassa.
Esimerkiksi uudet keräilymenetelmät, monipuoliset varaston lisäarvopalvelut ja digitaaliset  työhönkutsumallit laajasta osaamispoolista ovat arkeamme, ja panostamme jatkuvasti näiden kehittä-miseen. Olemme mielellämme yrityksesi tukena – aina laajoista toimitusketjuratkaisuista päivittäiseen joustoresursointiin.

Toivotamme henkilöstön tervetulleeksi parempaan tulevaisuuteen 

Markkinat muuttuvat, ja välillä yritykset tarvitsevat luotettavan kumppanin suurtenkin muutosten toteuttamiseen ja riskien vähentämiseen. Joskus tämä tarkoittaa myös henkilömäärän sopeuttamista kustannustehokkaasti. Useissa tapauksissa voimme olla parempi vaihtoehto henkilöstöllesi – moniasiakasympäristössä voidaan tarjota enemmän työtunteja, vaihtelevuutta työhön ja hyvät mahdollisuudet kehittymiseen. SOLin ihmisiin uskova kulttuuri tuo hienon geeniperimän Flexon palvelutoiminnalle, myös käytännön jokapäiväisessä toiminnassa.

Posti ja SOL ovat läsnä ympäri Suomen, Flexo voi tarjota palveluita myös pienemmillä paikkakunnilla. Myös sinun yrityksellesi. Voit edetä myös vaiheittain: aloita joustotyövoimalla ja kasvata toimintaa hyötyjen mukaan. Sisälogistiikan ostaminen voi olla hyvinkin helppoa! Ehkä teillä on tarpeita jo ensi viikolla?

Flexo palvelee sisälogistiikassa koko Suomessa joustavasti. Niin yrityksen arjessa, sesongissa kuin volyymipiikeissä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kirjoittaja Sami Finne vastaa Postissa kasvusta ja strategisesta myynnistä.
 

Flexo
Katuosoite

Tikkurilantie 148
01530 Vantaa

Asiakaspalvelu

0100 84135 (ma-pe kello 8-16)
asiakaspalvelu@flexo.fi

Myynti

myynti@flexo.fi